De typen villa’s van Landgoed de Eendragt

Karakteristiek aan wonen op Landgoed de Eendragt is wonen aan een groen polderlint, maar toch vlakbij de stad. De polder, het water, de oevers en het groen staan centraal in het plan. Over het polderlint rijd je door een wereld van hagen en bomen en sla je vervolgens af naar jouw eigen woning. Door de hagen is het zicht op auto’s vanaf de straat beperkt en, zelfs als er veel bezoekers zijn, blijft de buurt een rustige en groene uitstraling houden.

Watergentiaan

Van het ruime woningtype Watergentiaan worden nu nog vijf villa’s gebouwd. Deze woningen zijn voorzien van vier openslaande deuren op de begane grond, die zorgen voor een optimale verbinding met de omringende tuin en omgeving. De woningen liggen op kavels van 1.175 tot 1.925 m2.

Waterlelie

De Waterlelie is een moderne vrijstaande villa met plat dak waarvan er in deze fase vier gebouwd worden. Ze verschijnen straks op ruime kavels van 1.125 en 1.725 m2. Deze moderne villa’s zijn een eyecatcher in het plan.

Waterviolier

Van het woningtype Waterviolier vind je in deze fase maar één exemplaar! De ruime villa met een vrijstaande garage is gelegen op een kavel van 1.600 m2. De tuin is heerlijk georiënteerd op het zuiden.

Zwanenbloem

In deze derde en laatste fase komen drie vrijstaande villa’s van het royale woningtype de Zwanenbloem. Deze woningen liggen op ruime kavels van 1.100 tot 1.625 m2 en tellen drie lagen.