Fase 3A

Goed nieuws! Op zaterdag 31 oktober start de verkoop van 8 villa’s van de laatste fase (fase 3A) op deze mooie en unieke locatie in Zevenhuizen met een heuse drive-thru.

Fase 3A bestaat uit bouwnummer 23 tot en met 29 en bouwnummer 37.

Rij langs ons speciale ‘loket’ op het parkeerterrein op de Middelweg nr. 4 te Zevenhuizen en wij overhandigen u in de auto de verkoopdocumentatie van Landgoed De Eendragt. Wij zien u graag tegemoet tussen 11 uur en 14 uur!

BEKIJK HIER DE KAVELKAART

Hieronder een overzicht van de types die in Fase 3A in verkoop gaan. Meer informatie volgt bij start verkoop.

Watergentiaan

Van het ruime woningtype Watergentiaan worden nu nog vijf villa’s gebouwd. Deze woningen zijn voorzien van vier openslaande deuren op de begane grond, die zorgen voor een optimale verbinding met de omringende tuin en omgeving. De woningen liggen op kavels van 1.175 tot 1.925 m2.

Waterlelie

De Waterlelie is een moderne vrijstaande villa met plat dak waarvan er in deze fase vier gebouwd worden. Ze verschijnen straks op ruime kavels van 1.125 en 1.725 m2. Deze moderne villa’s zijn een eyecatcher in het plan.

Waterviolier

Van het woningtype Waterviolier vind je in deze fase maar één exemplaar! De ruime villa met een vrijstaande garage is gelegen op een kavel van 1.600 m2. De tuin is heerlijk georiënteerd op het zuiden.

Zwanenbloem

In deze derde en laatste fase komen drie vrijstaande villa’s van het royale woningtype de Zwanenbloem. Deze woningen liggen op ruime kavels van 1.100 tot 1.625 m2 en tellen drie lagen.