Landgoed de Eendragt is een bijzondere plek en geschikt voor zeer uiteenlopende kopers. Om alle potentiële kopers goed van dienst te zijn, hebben twee makelaars zich verbonden aan het project. Leslie de Ruijter opereert in de regio Rotterdam en het luxe segment, terwijl Nico Perdijk veel grote en landelijk huizen verkoopt en de omgeving van Zevenhuizen als zijn broekzak kent. Beide makelaars stellen zich graag aan je voor.

Leslie de Ruiter staat aan het hoofd van twee makelaarskantoren. Met Hulstkamp Makelaars is hij vooral actief in de regio Rotterdam, terwijl hij met R365 exclusief Christie’s International Real Estate vertegenwoordigt en daarmee vooral actief is in nieuwbouw en het hogere segment. Dat hij daarom verbonden is aan Landgoed de Eendragt is dan ook niet verwonderlijk. “Landgoed de Eendragt is een enorm gaaf project”, begint hij enthousiast als we hem vragen over het project. “Zowel de woningen als de omgeving maken het een unieke mogelijkheid voor kopers die op zoek zijn naar een villa in Rotterdam. Het is buiten wonen in de stad, in avontuurlijke woningen met een modern-klassieke basis.”

“De grote woningen liggen allemaal op ruime kavels en bieden alle ruimte om tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen van de koper”, vervolgt hij zijn verhaal. “Er zijn vijf basistypen, maar uiteindelijk zullen er 37 unieke woningen gerealiseerd worden. De uitvoering van de woningen is variabel, dus als je een uitbouw, garage, erker of veranda wil realiseren, dan is dat mogelijk. Een fijne gedachte daarbij is dat er wel eenheid zit in de woningen op het landgoed en dat ze allemaal dezelfde kwaliteit hebben. Neem daarbij mee dat je een compleet duurzame woning krijgt en je kunt niet anders stellen dan dat het op Landgoed de Eendragt allemaal goed is!”

“Landgoed de Eendragt is bovendien perfect geschikt voor kopers die willen upscalen. Van een twee-onder-één kap of appartement in bijvoorbeeld Rotterdam naar een villa op Landgoed de Eendragt klinkt als een grote stap, maar waarschijnlijk kan de hypotheek een stuk lager met de huidige rentestand. Daardoor zouden de maandlasten zomaar eens hetzelfde kunnen blijven. Klinkt interessant toch?”

Nico Perdijk is naamgever van Perdijk Makelaardij uit Zevenhuizen. In 1988 kwam hij in de zaak die in 1971 zijn oorsprong vond in de slaapkamer van het ouderlijk huis. Sinds 1989 houden ze kantoor aan de Dorpstraat en in 2021 vieren ze dus alweer hun 50-jarig bestaan. Je kunt met recht zeggen dat Perdijk Makelaars dé makelaar van Zevenhuizen is. Vanaf 1990 zijn ze bij veel nieuwbouwprojecten in Zevenhuizen betrokken en Landgoed de Eendragt is daarop geen uitzondering.

“De ligging van het landgoed is echt heel bijzonder. Je zit namelijk op een unieke plek middenin de natuur met enorm veel recreatiemogelijkheden. Neem daarbij het feit dat je onder de rook van Rotterdam zit, binnen een half uur op het strand van Scheveningen kan staan en Schiphol in drie kwartier te bereizen is, en je weet hoe centraal Landgoed de Eendragt ligt,” vertelt Nico enthousiast.

“Daarbij is Landgoed de Eendragt de enige mogelijkheid om in het gebied te gaan wonen,” vervolgt hij zijn verhaal. “Er gaat daar waarschijnlijk nooit meer zo’n project gerealiseerd worden, dus als je in de gelegenheid bent en wilt, dan moet je deze kans nu pakken. Je woont er dan straks in een grote en luxe woning op een ruime kavel met gelijkgestemden, dat klinkt toch ideaal? Daarbij zijn er veel mogelijkheden om er helemaal je eigen droomwoning van te maken, zodat je er nog erg lang en met volle tevredenheid kan wonen.”

“Genieten kun je sowieso goed in Zevenhuizen,” laat Nico graag weten. “Er is een bruisend verenigingsleven en de basisvoorzieningen zijn allemaal aanwezig. Twee keer per jaar staat Zevenhuizen op z’n kop. Zo is er tijdens Koningsdag enorm veel te beleven, maar de eerste zaterdag van september is het hoogtepunt van het jaar. Dan vindt het Oogstfeest plaats en daar komen 30.000 tot 40.000 mensen op af. Wil je het zelf aan den lijve meemaken? Kom dan 7 september 2019 naar het dorp!”